Генерал Сергей Суровикин не се намира в следствения арест Лефортово в Москва, нито

...
Генерал Сергей Суровикин не се намира в следствения арест Лефортово в Москва, нито
Коментари Харесай

Къде е ген. Суровикин: Москва твърди, че го няма в нито един следствен арест

Генерал Сергей Суровикин не се намира в следствения арест Лефортово в Москва, нито е в други места за краткотрайно задържане.

Това заяви пред публицисти в четвъртък виновният секретар на Обществената комисия за наблюдаване (ОПК) Алексей Мелников, представен от ТАСС. „ През последните дни доста постоянно ми се обаждаха представители на голям брой съветски и задгранични медии. Те питаха:„ Вярно ли е, че Суровикин е в следствения арест? Отговарям: нито в Лефортово, нито в други следствени арести “, твърди представител на столичната ЧВК. 

Информация за ареста на Суровикин се появи в сряда в разнообразни телеграм канали. Те обявиха, че генералът е настанен в следствения арест в Лефортово. По-късно, базирайки се на свои източници, английското издание на „ Файненшъл таймс “ заяви за задържането му.

Суровикин е пълководец на съветските въздушно-космически сили, заместник-командир на сборната група съветски войски в зоната на НВО. 
 
Американски чиновници, осведомени за американското разузнаване, обявиха, че върховен военачалник е бил предварително запознат с проектите на Пригожин да се опълчи против Шойгу и началника на въоръжените сили военачалник Валерий Герасимов поради неуспехите във войната против Украйна, заяви „ Ню Йорк Таймс “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР